3e Taaltrip

Inmiddels hebben we in het Bultpark de 3e TaalTrip georganiseerd met een klas van school De Horizon. Natuurlijk werd er eerst theegedronken van zelf geplukte munt of citroenmelisse. Daarna ging de helft van de klas op pad om de TaalTrip te lopen in het park. Woorden die ze op school op papier geleerd hebben zien ze dan in het park in het echt.

De andere kinderen gingen kruiden zoeken waar ze zelf pesto van konden maken. Natuurlijk werd afgesloten met een warme pannenkoek, zonder ‘versieringen’ uit het Bultpark helaas, het is herfst en dan wordt dat versierspul een stuk minder.
Het was een fijne groep!

Iedere TaalTrip begeleider had 3 kinderen onder haar/zijn hoede en dat ging prima. Mooi als je merkt dat stille kinderen opeens van alles te vertellen hebben. Dat geeft een goed gevoel. En natuurlijk is het grappig als een leerling de hele TaalTrip aan haar potje pesto loopt te likken omdat het zo lekker smaakt. De eerste 4 TaalTripafspraken voor 2024 liggen alweer vast! DANK Jaap Knip en Hilde de Meris (begeleiders), Petra Overwater (pesto), Olga Slettenhaar en Wil van Kessel (catering), Tom Wanner en Migchiel van Diggelen (begeleiders) en Lenie de Wilde (pesto)!