Park info

Thema’s

Bomenroute's

Lelystad is niet oud, de eerste bewoners vestigden zich in 1967. Ook eeuwenoude bomen komen in Lelystad niet voor.

 

Vleermuizen spotten

Het Bultpark is een natuurrijk gebied dankzij de afwisseling (water en land, bomen en struiken, zon en schaduw enzovoort). In de natuur leven niet alleen dieren die wij leuk en aardig vinden zoals vogels en vlinders maar ook allerlei insecten zoals vliegen en muggen.

 

Bultpark-Plukpark

Een ieder weet dat er veel fruitbomen en – struiken in het Bultpark staan. Ze dragen nog nauwelijks maar dat is een kwestie van tijd. 

RaboDoet

De RaboDoet-dagen zijn op zich niets nieuws. Medewerkers van de bank gaan op pad om allerlei  ‘goede doelen’ te steunen. Zo wordt er met ouderen gewandeld, er wordt geschuurd en geschilderd…

Nestkastenroute

Op het nestkast timmeren festijn mochten de kinderen twee mezen nestkastjes maken. Eén kast om mee naar huis te nemen en één kreeg een nummer en je naam, die kasten werden door het comité opgehangen in het Bultpark. Er is een lijst gemaakt waarop het nummer en de naam van de timmer(vrouw)man vermeld staan.

Fotowedstrijd

Dat het Bultpark zich uitstekend leent voor stijlvolle foto´s heeft menige fotograaf al bewezen. Als Bultparkbewoner of passant staat men wel eens stil op één van de houten bruggetjes, mijmerend over het water van de vijver. Dan volgt wellicht de mooiste foto, elk seizoen weer.

Heeft u vragen / suggesties? neem dan contact op via  info@bultparklelystad.nl