Onderhoud kabouterpad

Zoals als Bultparkkenner wel zult weten loopt er door het Bultpark een Kabouterpad. Het pad, dat druk wordt gebruikt, is er nu een paar jaar. Dat betekent dat de kabouterpalen hier en daar wat onderhoud nodig hebben, bijvoorbeeld een likje verf. Soms moet  er een scheurtje gedicht worden. Stichting Bultparkcomité is op zoek naar 2 of 3 mensen die de kabouters langs het kabouterpad willen adopteren.

De hoeveelheid werk is te overzien. Een paar keer per jaar lopen jullie langs de palen om te bekijken of, en zo ja, wat er gebeuren moet. Jullie maken onderling een afspraak over de aanpak en wij, als Stichting, zorgen voor verf, schuurpapier, schoonmaakmiddel en kwasten. Reken maar dat de kabouters én de gebruikers blij zijn als de kabouters weer staan te glimmen en te glanzen.

Lijkt het je wat? Laat het even weten en mail naar p.a.kouwenhoven ‘apenstaart’ gmail ‘punt’ com en we nemen contact met je op. Wil je vooraf samen het pad een keer lopen dan kan dat natuurlijk. In dat geval maken we eerst een afspraak.