Nacht van de nacht

Op 28 oktober wordt de Nacht van de Nacht weer georganiseerd. Destijds begonnen als een stuk bewustmaking wat ons energie gebruik betreft. West – Europa en zeker Nederland is ‘s nachts bijna net zo licht als overdag. Iets om bij stil te staan. Kan misschien best een stukje/flink stuk minder(?) Omdat we dagelijks met onze milieuproblemen geconfronteerd worden willen wij van Stichting Bultparkcomité en IVN afdeling Lelystad er vooral een happening voor kinderen van maken zonder opgestoken vingertjes.

Om 19.00 uur gaan we van start in de Ruiltuin (bij dierenweide De Knotwilg) met het uithollen van de pompoenen. Wij zorgen voor lichtjes die niet uitgaan in de regen of door de wind en we hebben voldoende stokken. Vorig jaar waren en 50 deelnemers en dat is zo’n beetje het maximum. Hoe spijtig het voor te laatkomers ook is: op = op.

Om 20.00 uur gaan we een wandeling door het Bultpark maken. Feestelijk gezicht, zo’n lange slingers pompoen lampions! Na afloop is er soep. De Nacht van de Nacht is voor iedereen, daarom is de deelname gratis.