Meehelpen?

Iedere twee weken wordt er door een groepje vrijwilligers gewerkt in het Bultpark. Ze onderhouden de bijzondere projecten zoals het Buurtbos, de Blije Bijen Borders, de Zintuigentuin, schilderen waar nodig en doen nog veel meer. We starten om 8.30 uur, werken tot 10.00 uur en doen dan een ‘bakkie’ met een lekkere koek van 10.00 – 10.30 uur in het huisje in de Ruiltuin. Daarna gaan we door van 10.30 – 12.00 uur. Tijdens het werken krijg je van passanten regelmatig complimenten. En ook dát geeft, naast het feit dat de boel door jouw inzet opknapt, voldoening. Kun je maar een enkele keer of kun je maar een uurtje of zo? Geen probleem. We proberen de zwaarte van de werkzaamheden aan te passen aan je mogelijkheden.

‘s Avonds zit je moe maar voldaan zoals dat heet op de bank en voel je soms spieren waarvan je het bestaan niet vermoedde. Ook plezierig (en voordelig): je spaart ook nog eens een keer sportschool uit!

Lijkt het je leuk? Laat het ons weten en mail naar Peter Kouwenhoven (mailadres: p.a.kouwenhoven’apenstaart’ gmail ‘punt’ com) en we nemen contact met je op. Natuurlijk kun je altijd een keer mee ‘proefdraaien’.