Bultpark Buitendag

Zaterdag, 22 april werd de eerste Bultpark Buitendag georganiseerd. Na een wisselvallige week was het zaterdag droog (tot half drie, daarna begon het te storten). Bijna 40 deelnemers en 2000-2500 bezoekers. Een dag met een gouden randje! We willen van
de Bultpark Buitendag dé dag maken waarop lokale initiatieven op het gebied van groen en natuur, maar ook van eten en drinken, hergebruik en meer, zich kunnen presenteren aan Lelystad. Goed voor het ‘Lelystad-gevoel’ maar uiteraard ook voor de standhouders, die zo een grotere naamsbekendheid krijgen.

De dag was mogelijk dankzij bijdragen van het Postcode Loterij Buurtfonds en gemeente Lelystad. (De gemeente had ook poep gezogen en gemaaid op de Buitendag locaties! Dank daarvoor!) En niet te vergeten de vrijwilligers die altijd weer klaar staan als er een beroep op ze wordt gedaan zoals Olga Slettenhaar en Marianne Kempen, die de hele dag de kraam van Stichting Bultparkcomité runden. Zonder vrijwilligers wordt het niks!

Dierenweide De Knotwilg verzorgde de catering (vegetarisch en zonder plastic). Het was er soms zo druk dat niet iedereen aan de beurt kwam!

De dag werd georganiseerd door Stichting Bultparkcomité, samen met het IVN afdeling Lelystad en Klimaatburgemeester 2023, Janneke Pikkert.

Leuk dat Omroep Flevoland uitgebreid aandacht besteedde aan de Bultpark Buitendag.