Persbericht Nacht van de nacht

DONKERWANDELING IN BULTPARK
Op zaterdag 27 oktober wordt landelijk de Nacht van de Nacht georganiseerd. Op honderden plekken in Nederland worden dan activiteiten ontplooid met aandacht voor de grote hoeveelheid energie die we gebruiken. Vanuit de ruimte gezien is Nederland een van de best verlichte plekken op aarde! Dat kan vaak best wat minder en om mensen daarvan bewust te maken wordt de Nacht van de Nacht georganiseerd.

De donkerwandeling in het Bultpark, net als voorgaande jaren georganiseerd door Stichting Bultparkcomite, begint om 19.00 uur in de Ruiltuin (achter school De Kring, voor de school kun je eventueel parkeren). Kinderen kunnen dan een pompoen uithollen. Met de verlichte pompoen gaan ze om 20.00 uur op pad door het park. Onderweg vertelt Marijke Verbraaken het een en ander over het (dierlijke) nachtleven in het park. Ook twee verhalenvertellers vertellen een min of meer op kinderen afgestemd verhaal.

De wandeling duurt een uurtje, aan het eind is er warme pompoensoep. Deelname is gratis. Kom niet te laat, anders zijn de pompoenen op!