Doel

Het Bultpark is een prachtig, gevarieerd park dat nog aantrekkelijker kan worden voor u, als parkrandbewoner maar ook voor dieren.

Nu al eten, leven en broeden er verschillende vogelsoorten in het park. Op een mooie zomeravond kun je genieten van de dwergvleermuizen die boven het groen insecten vangen en kleine zoogdieren vinden er volop te eten.
Maar toch is het park nu nog vooral een park voor hondenbezitters en vissers. Ze zijn er van harte welkom!
Natuurlijk zijn er ook al volop wandelaars die het prachtige park en de bomenroute door het park ontdekt hebben. Hoge plekjes met een mooi uitzicht over de omgeving, het water met zijn waterwild waar de late avondzon op schittert, het ruisen van de wind door de bomen en struiken. Kinderen struinen door de bosjes, maken hutten en spelen er hun spelletjes.

Het Bultparkcomité wil, samen met de parkrandbewoners, het park nog aantrekkelijker maken, niet alleen voor mensen maar ook voor dieren. Zo zijn er inmiddels al tientallen fruitstruiken en bomen geplant zoals appels, peren, jostabessen en pruimen waar je als bewoners volop van mag plukken al duurt het nog even voor de struiken volop dragen.

Dankzij een nestkastactie van het Bultparkcomité in samenwerking met de Wijkraad, hangen er in het park een 15-tal nestkasten voor kool- en pimpelmezen.
En omdat het in een schoon Bultpark plezieriger toeven is dan in een park vol rommel organiseert het comité ieder seizoen een schoonmaakactie, samen met de scholen.
Het Bultparkcomité heeft meer plannen voor het Bultpark. 

Natuurlijk doen (en kunnen) we dat niet alleen, uw hulp is daar bij nodig. Kijk regelmatig op onze site, dan blijft u op de hoogte!
Graag tot ziens in ons steeds mooier wordende Bultpark.